QR-koder uden internetforbindelse

En af de største ulemper ved QR-koderne kan være mangel på trådløst netværk, så mobilerne kan gå gratis på nettet. Det er der dog en løsning på, selvom den ikke er lige så fleksibel på indholdssiden.

QR-tjenesten Kaywa, generer nemlig koder, hvor indholdet er kodet ind i selve QR-koden. På den måde slipper man for at bruge nettet.
Der er dog den begrænsning, at det kun er tekst man kan lægge i koderne. Så hvis man vil ha lyd, billeder, videoer osv., er man nødt til at bruge en trådløs forbindelse.

Kaywan har deres egen scanner, som kan downloades fra siden, men andre scannere kan også bruges. Jeg har særligt testet QickMark. Den fungerer rigtig godt.

/roland

Ps: der kommer snart en lille liste over scannere- og QR-generatorer.

Scan koden uden netforbindelse...

2 thoughts on “QR-koder uden internetforbindelse

  1. ovechristensen says:

    Tak for denne lille info. Den er meget nyttig at have med.
    Jeg er selv først for nylig begyndt at kigge på mulighederne med QR-koder og AR. Jeg har skrevet et lille internt papir om det. Jeg har valgt også at gøre det offentligt tilgængeligt som inspiration. Og du skal være mere end velkommen til at skrive på det og rette, hvis jeg har misforstået noget.
    Jeg kendte ikke din pixibog, da jeg skrev det, så den er ikke med i fremstilingen – undskyld. Når jeg skriver videre, vil jeg helt sikkert inkludere din pixi.
    Ove

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s